Καλέστε μας

Τηλ.: 210 2846855

Κιν.: 698 698 7433

Email

info@rebuilding.gr

Διεύθυνση

Προφήτου Ηλια 21, Μεταμόρφωση Αττικής, 144 51

Εταιρεια

Rebuilding

Ποιοί είμαστε:
Η Rebuilding ιδρύθηκε από έμπειρους τεχνικούς στον τομέα των ανακαινίσεων.
Σήμερα η εταιρία δραστηριοποιείται ως μια εκ των πρωτοπόρων στην Ελλάδα έχοντας διεκπαιρεώσει επιτυχώς έργα στον Ιδιωτικό, Δημόσιο και Βιομηχανικό τομέα.

Ανακαινίσεις:
Η Rebuilding, δραστηριοποιείται εντατικά και στον τομέα ανακαινίσεων αναλαμβάνοντας καταστήματα, οικίες, αλλά και τμημάτων αυτών όπως μπάνια και κουζίνες.

Εξειδικευμένη προσέγγιση:
Τα συνεργεία εφαρμογών της Rebuilding, αποτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένο και διαπιστευμένο τεχνικό προσωπικό ώστε να καλύπτεται όλο το φάσμα μελέτης και πρακτικών εφαρμογών που απαιτείται για την ολοκλήρωση οποιουδήποτε έργου.

Ανακαινίσεις με εγγυημένη μακροβιότητα:
Όλες οι εργασίες εκτελούνται κατόπιν μελέτης, ποιοτικά, και γρήγορα ακολουθώντας πάντα τις προβλεπόμενες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ποιοτικά επώνυμα προϊόντα:
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Rebuilding είναι οι μέθοδοι και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Με τις πλέον καινοτόμες και σύγχρονες τεχνικές και τα πρωτοποριακά επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιεί, σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις που χαρακτηρίζονται απο εξαιρετικό συνδυασμό αισθητικής, κόστους και αξίας αποτελέσματος.

Αναβαθμίστε εύκολα το χώρο σας:
Η διαδικασία είναι απλή τόσο για τις ανακαινίσεις. Ο τεχνικός σύμβουλος της Rebuilding, επισκέπτεται τον χώρο σας προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της αναγκαίας κατασκευής ή επισκευής (χωρίς χρέωση επίσκεψης), μελετά το εύρος των απαραίτητων εργασιών και στη συνέχεια προτείνει λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας αλλά και στην οικονομική σας δυνατότητα!

Γιατι να μας επιλεξετε ?

για την αξιοπιστία μας και τον επαγγελματισμο μας

για την εμπειρια μας και τα αριστα αποτελεσματα